Om OneWay?

OneWay er en virksomhed der er baseret på mere end 8 års erfaring inden for marketing.
Vi har erfaring med både B2B og B2C med speciale inden for Online Marketing og salg.

OneWay Direct Marketings kvalitetsbevidste fundament er godt for både vores kunder og samarbejdspartnere - men i høj grad også vores medarbejdere.

Et godt arbejdsmiljø skaber glade medarbejdere og bedre resultater for vores kunder. Derfor er vores arbejdsvilkår i højeste klasse, og vi vægter den gode stemning utroligt højt.

Vi tænker langsigtet og har af den årsag ikke nye medarbejdere hver måned. Vi har i stedet skabt et stabilt team, hvor alle brænder for at levere langsigtede og holdbare løsninger til vores kunder. Vi gør os umage for at sikre succes for vores kunder og langvarige stabile relationer til gensidig glæde for vores kunder og os selv.

Vi sætter os dybdegående ind i hver enkelt opgave og stræber altid efter de bedst mulige resultater og nøjes derfor aldrig med det ”næst bedste”.

Online Marketing med ONEWAY Direct Marketing

Prisen på Online Marketing hos OneWay afhænger af en lang række parametre, som blandt andet omfatter kompleksiteten i produktet, kriterier for markedsføring og præsentation og volumen på opgaven. For os er det vigtigt, at forventningerne afstemmes løbende, og at DU kan se resultaterne for DIN virksomhed.

Vores mål hos OneWay er at booste DIT salg på en effektiv om omkostningsbevidst måde – kunsten er at øge DIT salg via færrest mulige marketingomkostninger. Du lever af overskud og ikke af omsætning – vi lever af DIN tilfredshed og succes.

    Skriv til Oneway Direct Marketing

    Cookies og privatlivspolitik accepteres*
    24 − 22 =